Samarbetspartners

TK Fasadputs

TK Fasadputs AB och är ett företag med mångårig erfarenhet inom byggbranschen. Huvudmarknad för företaget är Stockholms län. Vi arbetar med invändig och utvändig mur- och putsarbeten, såsom tilläggsisolering, nyputs och renoveringsarbeten.

Nymans Elektriska

Nymans Elektriska är ett av Storstockholms ledande elinstallationsföretag. Som en komplett leverantör med bred erfarenhet från konstruktion, entreprenad och service & underhåll erbjuder vi marknaden kompetens inom våra kompetensområden kraft, belysning, kommunikation och säkerhet.

DD Fasad

DD Fasad AB är ett företag som erbjuder allt inom ställning, väderskydd, larmskydd, säkerhet, mur och puts. Vi har lång erfarenhet, vilket ger kunden trygghet. Alla som jobbar på DD Fasad AB och med oss, har den erforderliga säkerhetsutbildning som krävs, för våra uppdrag.

Nockeby Plattsättning

Nockeby Plattsättning arbetar med plattsättningarbeten och mindre byggnadsarbeten.

Sundsten Måleri

Vi är ett företag med för närvarande 20 anställda – väldigt duktiga målare. Vi har över 25 års erfarenhet av måleriyrket och utför både små och stora jobb.

logo-wsror

WS Rör AB

Målet är att ha en hög kvalité i allt vi gör, från medarbetare till slutkund. Vi erbjuder både Redovisning och VVS-arbeten.

H2X Golv

Vi kan hjälpa dig med många olika typer av golv. Parkettläggning, massiv stavparkett, mattläggning, våtrumsmatta på golv och vägg med GVK licens, slipning och lagning utav trägolv av olika slag samt infärgning, lackning eller oljning, hårdvaxoljning enligt önskemål.

Blåtygets Byggservice

Blåtygets Byggservice sköter byggnationer av bostadshus och andra byggnader.

Micke & Jonny Byggservice

Micke & Jonny Byggservice AB sköter byggnationer av bostadshus och andra byggnader.